Usuń swoje dane
Ta strona to pomoc, nie dokument prawny. Twoje możliwości są takie same, jak opisane w polityce prywatności.
W aplikacji
Otwórz Ustawienia → «Usuń moją historię». Działa też offline – usunięcie zostanie wysłane, gdy tylko telefon wróci do sieci.
Jeśli zalogowałeś się przez Apple
Twoje logowanie przez Apple jest jednocześnie cofane, więc nic już nie łączy aplikacji z twoim Apple ID.
Jeśli usunąłeś aplikację albo zgubiłeś telefon
Napisz na sudoku@arcticforge.no, że chcesz usunąć swoją historię, a my się tym zajmiemy.
Co zostanie usunięte
- Twoje czasy i wyniki
- Twoje statystyki i historię plansz
- Postęp na nieukończonych planszach
- Powiązanie z logowaniem przez Apple lub Google
Co pozostanie
- Tylko zbiorcze, anonimowe liczby – na przykład średni czas na planszy – których nie da się powiązać z tobą
Automatyczne usuwanie
Twoje dane są też usuwane automatycznie po 24 miesiącach bez użycia.
Warunki i polityka prywatności (po angielsku). Obowiązuje tekst angielski.